Szeleta   Turisztikai ajándéktárgyak

Fa hűtőmágnesek

 

A fa hűtőmágnesek különböző fafajták szárított ágaiból készülnek. A szeletelés után szárítjuk csiszoljuk, sarkaljuk, majd kézi illesztéssel kerül rá a képi montázs, úgy, hogy az a faszelet arányaihoz viszonyítva a legjobb arányaiban mutassa meg magát..A fafajták változatosak, így a méret is annál fogva, hogy egyedi készítéssel készülnek a darabok. Általában 5x7cm befoglaló méretben.

Ára: 200 Ft

Min. rendelés: 50db.

Kő hűtőmágnesek

 

A kő hűtőmágnesek mészkőszeletből készülnek, vagy palából. Kézzel  daraboljuk és törjük a megfelelő méretre. Kézzel történik kép arányos elhelyezése alak és forma szerint. Kétszer lakkozzuk, hogy ellen álljon az időjárásnak és az uv, sugaraknak is, valamint ,hogy könnyen tisztítható maradjon.

A méretek 5x8cm között változnak egyedileg.

Ára: 250 Ft

Min. rendelés: 50db.

Keretes  képes hűtőmágnesek

 

A keretes hűtőmágnesek alapja egy 6x4,5cm képet befoglaló polisztirol keret, amibe egy kép, vagy több képből álló képi montázs (ezek népszerűbbek) kerülnek. Ez egy meglehetősen kommersz termék amiből mégis  rengeteg fogy a kereskedőknél .A kép igényes szerkesztésével és szép arányos kivitelezésével lehet kitűnni a hasonló termékek közül.

Ára: 170 Ft

Min. rendelés: 100db.

Faragott és festett

 

Kézzel egyedileg faragott plakett, vagy hűtőmágnes. Hársfából lakkozva, pácolva, vagy natúr.

Megbeszélés, egyeztetés alapján.

Ára: 5-700 Ft

Min. rendelés:  50 db.

Falemezre készített

 

Rétegelt lemezre montázsolt kb. 5x7cm nagyságú hűtőmágnes. Oldalai és szélei  csiszolva, lakkozva, hátulján lapmágnessel.

Ára: 200 Ft

Min. rendelés: 50 db.

Lapmágnes

 

A lapmágnes egyszerű mágnesbevonatú papírra készül /1mm vastagságú/Hajlékony, olcsó,  bármilyen méretben készíthető.

Ára: 70-100 Ft

Min. rendelés: 100 db.

Égetett fa hűtőmágnes

Pirográffal égetett különböző szöveggel, vagy kívánság szerint bármilyen felirattal, virágos mintával.

vegyes fa furnér lemere kézzel égetve fxf cm méreteben.

Ára: 160 Ft

Min. rendelés: 100 db.

A hűtőmágnesek bármilyen képi tartalommal készülhetnek,  feliratozással a megrendelő kívánsága szerint. A tervezés, vágás, montázsolás díjtalan. Érdeklődésre mintát és terveket küldve egyeztetés után történik a hűtőmágnesek készítése.

Egyedi ötlet alapján,  különböző anyagokra , más-más  kidolgozással is lehetséges a termékek elkészítése.

Típusonként törekszem a lehető legtöbb turisztikailag érdekes helyet és látványosságot bemutatni a termékek felületén, majd ezeket idővel folyamatosan frissíteni és a megrendelő kívánsága szerint újjakkal készíteni.Mivel  kiskereskedő ként is  működöm látom évről-évre, hogy jelentős részét képezi a bolti forgalomnak a hűtőmágnesek piaca.Érdemes változtatni idönként, eltérni a megszokott megjelenéstől, mind alkalmazott anyagokban, mind a képei megjelenésben.A kézműves termékek egyedisége felkelti a vásárló figyelmét és  vonza az érdeklődők tekintetét az idenforgalmilag jelentős területeken néha túlzottan is sok, vagy egysíkú kinálat tengerében.